Borghesi Consultancy BV

Bestel het boek: Van veranderen naar verbeteren

Bestel het boek: Flow in de zorg

Een kleurrijk pallet kun je met verwondering bekijken.

M&I/Partners te Amersfoort

Therese en Gert-Jan werken samen met M&I/Partners omdat Borghesi B.V. en M&I/Partners de zorg met ICT, logistiek en interim management verbeteren. Zij hanteren daarbij dezelfde werkwijze en uitgangspunten: klantwaarde heeft de hoogste prioriteit. In de uitvoering van opdrachten staat deze klantwaarde altijd voorop. De opbrengsten staan aantoonbaar in verhouding tot de baten. 

 

http://www.mxi.nl

Motion4Life

 

Borghesi B.V. en Motion4Life werken samen in het geven van trainingen in logistiek en verandermanagement. Samen hebben zij hiervoor een nieuw product ontwikkeld, waarbij logistieke veranderingen succesvol ingevoerd worden. Intussen hebben meerdere zorginstellingen hiervan gebruik gemaakt.

http://www.motion4life.nl

Klaus Schmitt & Partners

 

Gert-Jan is partner bij Klaus Schmitt & partners. Hij verzorgt de werving en selectie van kandidaten voor ICT senior managementfuncties in de zorg.

KlausSchmitt & Partners

http://www.klausschmitt.nl

Turner

 Sinds 2017 ben ik associate bij Turner. Soms krijg je meer projecten dan je als zelfstandige in een BV aan kunt en tegelijkertijd is het leuk om kennis te delen met andere consultants. Voor mij een reden om me aan te sluiten bij Turner. Ook doen we samen projecten. Mooi voorbeeld is een project bij het Pieter Baan Centrum.