Borghesi Consultancy BV

Bestel het boek: Van veranderen naar verbeteren

Bestel het boek: Flow in de zorg

Balans tussen alle elementen biedt overzicht en kwaliteit.

Zorg-ICT

ICT is een belangrijk instrument voor het bevorderen van de kwaliteit, doelmatigheid en veiligheid in de zorg. Cruciaal bij de keuze en implementatie van systemen - zoals een ZIS, een EPD en transmurale informatiesystemen - is de communicatie tussen de primaire zorgverleners als medisch specialisten en de ICT-specialisten. Borghesi Consultancy biedt uitkomst.

Begeleiding van grootschalige ICT-projecten

Door zijn werkervaring als arts, ICT-er en manager bij softwarebedrijven van informatiesystemen voor de zorg, weet Gert-Jan Borghuis verbinding tussen deze partijen te leggen. Hierdoor is hij in staat grootschalige ICT-veranderprojecten succesvol te begeleiden. Of het nu binnen ziekenhuizen is of tussen diverse organisaties die binnen een regio onderling gegevens willen uitwisselen.

Haalbare en ambitieuze resultaten

Gecombineerd met zijn kennis van landelijke en internationale ICT-ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg, is hij in staat haalbare en tegelijkertijd ambitieuze resultaten neer te zetten. Hierbij vindt hij een juiste mix tussen het oplossen van de mist rondom ICT bij Raden van Bestuur en management, het juist positioneren van de invloed en macht van een ICT-afdeling en het tegemoet komen aan het adagio van de professionals dat elke patiënt uniek is.

Als geen ander is Gert-Jan in staat deze diverse werelden met elk hun eigen belangen bij elkaar te brengen. Een stevige aanpak gaat hij daarbij niet uit de weg. Anders blijft het bij het bewandelen van gebaande paden. En het frequent lopen van dezelfde paden leidt uiteindelijk tot loopgraven. En kom daar nog maar eens uit.